Horoscop 2014: Berbec

berbec horoscop  lunar 2013 2013Vă veți bucura cu adevărat de timpul petrecut în compania persoanei celei mai apropiate şi mai dragi în 2014, în perioada în care Jupiter va tranzita casa solară a patra a căminului şi familiei, şi s-ar putea ca, în cele din urmă (!) să vorbiţi despre nişte probleme de lungă durată, care v-au cauzat o anumită durere, dumneavoastră şi altor membri ai familiei, să le rezolvaţi şi să iertaţi. Aveţi o oarecare echitate în casă? Veţi fi atras/ă ca un magnet de paginile imobiliare ale ziarului şi s-ar putea să vă găsiţi inspirat/ă de către revistele de decoraţiuni de casă şi grădină. Vă aşteaptă zile minunate, când vă puteți repara rupturile din cadrul familiei, veţi putea vinde casa la un preţ foarte ridicat, este posibil să găsiţi o casă frumoasă sau un apartament, să primiţi mai uşor aprobarea consiliului pentru activităţi de renovare sau dezvoltare, să descoperiţi antichitățile cele mai superbe şi produsele de uz casnic de care aveţi nevoie, şi să vă simţiţi extrem de aproape şi conectat/ă la părinţi, în special în zilele de 14 martie, respectiv 14 și 23 mai.

În ziua de 16 iulie, Jupiter va intra în zodia Leului, în casa solară a cincea a iubirii şi a creativităţii. Aceasta este o perioadă nemaipomenită pentru a beneficia de tot ceea ce viaţa are de oferit şi de a participa la toate festivalurile şi expoziţiile interesante, vizitaţi galerii, spectacole şi ofertele de zile libere prezentate de paginile de divertisment. De asemenea, este un moment favorabil pentru a vă întâlni cu o persoană romantică şi distractivă, încercând să mergeţi la întâlniri, sau pentru a vă spori bucuria şi intimitatea într-o relaţie, şi pentru a vă petrece timpul cu copiii. Dacă doriţi să aveţi copii, şansa de a rămâne însărcinată va fi acum mai mare decât de obicei, - astfel încât, fiţi atentă! Un comentariu întâmplător sau un articol ciudat, bizar pe un blog, o pagină web sau într-o revistă, vă poate atrage atenţia şi vă prezintă ceva nou şi înviorător, de care vă puteţi bucura cu iubita/ul dumneavoastră şi / sau copii pe data de 25 septembrie. În timp ce Jupiter este retrograd, începând cu 8 decembrie până la data de 31 decembrie 2014, este posibil să apară întârzieri, în planurile legate de copiii dumneavoastră, iar cu privire la situaţia romantică, poate interveni un obstacol minor sau va apărea necesitatea regândirii acestei situaţii.

La data de 6 octombrie 2012, Saturn a intrat în casa solară a opta, a resurselor partajate, şi va rămâne acolo până la 24 decembrie 2014. Aţi început să acordaţi o atenţie deosebită nivelului de îndatorire, - acesta este momentul perfect pentru a scăpa ( a distruge ) de cardurile de credit şi de a vă reduce limitele de credit, precum şi pentru a căuta credite ipotecare mai favorabile. De asemenea, veţi lua în considerare, cu o mai mare atenție, cine este persoana cu care vă puteţi spori averea, în condiţii de siguranță. Plata impozitelor ar putea fi împovărătoare, şi dacă aţi evitat plata la termen a părţii ce vă revine dumneavoastră, executorul vă va putea urmări cu răzbunare. La 21 mai, există un trigon minunat format de Neptun, ceea ce sugerează că sfaturile unui iniţiat vă va fi de ajutor dumneavoastră şi partenerului ( sau altor părţi ) în a vă spori rezervele de fonduri, în timp ce, unele persoane născute în zodiac Berbecului, vor descoperi cu încântare că sunt beneficiarii unui testament. Mulţi dintre dumneavoastră ar putea primi un dividend cadou sau obţine confirmarea unei noi creşteri salariale şi / sau avantaje. Dacă aveţi propria companie, trimiteţi un e-mail unui client important cu privire la o propunere, o ofertă. Acesta este susceptibil de a verifica des e-mailurile şi astfel veţi avea posibilitatea să învingeţi opoziţia şi de a câştiga afacerea, prin faptul că sunteţi disponibil/ă.

Horoscopul dumneavoastră prin e-mail:

Numele complet (*)

Vă rog tastaţi numele dumneavoastră complet
E-mail (*)

Adresă de e-mail invalidă
Horoscoape (*)

Înscriere invalidă
Semnul dumneavoastră (*)

Înscriere invalidă