Horoscop 2014: Fecioară

fecioara horoscop  lunar 2013 2013Fecioara nu este considerată ca fiind una dintre persoanele renumite pentru sociabilitate în zodiac, şi veţi fi probabil surprins/ă de numărul celor care v-au invitat pentru a li se alătura, de când Jupiter a intrat în casa a unsprezecelea solară a prieteniilor şi activităţilor de grup, la 26 iunie 2013. El va rămâne aici până în 16 iunie 2014, oferindu-vă un apetit sănătos pentru a participa la petreceri şi încurajându-vă să întâlniţi oameni noi şi fascinanţi, să vă aderaţi la cercuri noi, precum cluburi, asociaţii şi comunităţi de interes comun. În mod interesant, influenţa lui Jupiter poate include şi rolul de peţitor, astfel încât, vor exista câţiva amici care doresc să vă cupleze cu cineva fantastic, deci participarea la evenimente pentru celibatari cu cei care sunt în căutarea unui partener, poate fi pe ordinea de zi. Dacă vă aflaţi într-o relaţie de cuplu, această calitate de a se cupla poate apărea mai degrabă, pe linia afacerilor, decât în sfera romantică. În orice caz, mulţi dintre prietenii dumneavoastră mai sinceri, deschişi, vă ridică o oglindă în faţa comportamentului dumneavoastră. Dacă faceţi ceva, care nu este în interesul dumneavoastră, ei vă vor atrage atenţia asupra acestui fapt, fără menajamente. Desigur, unii oameni nu sunt prieteni adevăraţi, dar amintiţi-vă că este nevoie de curaj pentru a critica acţiunile unui prieten, totuşi: familia este pentru totdeauna, iar prietenii ... Pe 18 iunie, spuneţi da, da, da unui eveniment social minunat, ce vă va introduce unor oameni care vor deveni parte a vieţii dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp, unul/a dintre ei putând deveni chiar viitorul partener de viaţă! Vă veţi bucura, de asemenea, de o ieşire şi distracţie cu prietenii în data de 6 mai.

Apoi Jupiter încetineşte ritmul, odată ce va intra în casa a douăsprezecea solară a secretelor, pe 16 iulie. Aflându-se aici timp de un an, veţi avea posibilitatea ca în acest timp să daţi frâu liber fanteziei şi să contemplaţi asupra mişcărilor dumneavoastră următoare. Aceia dintre dumneavoastră, care aţi întâlnit pe cineva extraordinar cu ajutorul prietenilor s-ar putea să dorească să iasă mai rar, astfel încât, să petreacă mai mult timp doar în doi, cu persoana iubită. Această perioadă de 12 luni este, de asemenea, favorabilă pentru a vă lua legătura cu un consilier care vă va ajuta cu orice probleme emoţionale sau psihologice: aceşti consilieri pot fi amuzanţi, amabili, dar, totodată şi extrem de duri şi sinceri, şi vă vor ajuta să vedeţi mai uşor realitatea. Sau există cineva care are nevoie de ajutorul dumneavoastră? Mergeţi mai departe şi ajutaţi pe cineva drag care nu face faţă problemelor. Bunătatea şi compasiunea sunt disponibile în 25 septembrie, o zi frumoasă pentru a o petrece în linişte cu persoana iubită. Asistenţa dumneavoastră anterioară poate fi recompensată printr-o ofertă surprinzătoare din partea unei persoane influente în compania la care lucraţi sau din aceea industrie, ori există posibilitatea de a fi promovat/ă pe neaşteptate, fără să ştiţi că VIP-urile au fost cu un ochi pe dumneavoastră. Finalul de an, între 8 decembrie şi 31 decembrie 2014, ar putea fi cea mai liniştită perioadă a dumneavoastră, Jupiter fiind retrograd. Chiar dacă vă aflaţi în mijlocul unei mulţimi de mii de oameni, vă puteţi simţi singur/ă într-un mod nu neapărat neplăcut. Luaţ-o mai uşor acum!

Începând cu data de 6 octombrie 2012, Saturn se află în cea de a treia casă solară a comunicaţiilor. El va părăsi în cele din urmă această casă la 24 decembrie 2014. Este timpul întoarcerii în băncile şcolii – posibil literalmente! Aţi petrecut ultimul an învăţând sau reîmprospătându-vă cunoştinţele în următoarele domenii: limbi străine, noi abilităţi de muncă, stiluri de comunicare, vânzări, negocieri, marketing, internet, blogging, site-uri web, e-mail, şi mass-media socială. Veți observa, de asemenea, consecințele e-mailurilor, mesajelor, scrisorilor, ofertelor, acordurilor şi contractelor care au fost formulate, scrise sau trimise greşit, într-un stil sărăcăcios. Multora dintre dumneavoastră vă poate fi inutil frică de a folosi, sau de faptul că veţi fi nevoit/ă să vă familiarizaţi cu folosirea unui iPad, telefon mobil, laptop, imprimantă, scanner, hard disk, unitate GPS sau modem wireless. Frica de a a părea "prost/oastă" ar putea fi acum, cea mai mică dintre consecinţe, dacă nu învăţaţi cum să folosiţi aceste dispositive.

Casa a treia dirijează educaţia, predarea şi lecţiile, aşa că cele mai multe persoane născute în zodia Fecioarei, care au trecut prin două treimi din vizita lui Saturn aici, până în prezent au fost împărţite în două tipuri de studenţi. Un grup este cel care are ca moto “ trebuie să încercăm mai tare ”, care se simt în mod constant aleşi ca fiind "mereu în dificultate ", intrând în conflict din cauza unor e-mailuri, mesaje text, scrisori, propuneri, oferte, acorduri şi contracte formulate, scrise sau trimise în mod greşit, sărăcăcios, primind calificativ insuficient pentru stilul lor de comunicare sau au fost afectaţi negativ de incapacitatea lor de a folosi internetul sau mass-media socială. Al doilea grup de Fecioare este acela care a început prost în aceste domenii, dar s-au implicat într-adevăr şi în timp au câştigat stele de aur pentru rezultatele îmbunătăţite în mod consecvent.

Este destul de obişnuit în perioada acestui tranzit, să vă simţiţi surprinzător de deprimat/ă, timid/ă, fricos/oasă sau nesigur/ă cu privire la ceea ce gândiţi, credeţi, scrieţi şi / sau spuneţi. Cu toate acestea, la sfârșitul tranzitului, vă veţi dezvolta o reală profunzime de înţelepciune – veţi şti pur şi simplu, ce trebuie să faceţi. S-ar putea totodată, să descoperiţi că, învăţarea unei noi limbi, îmbunătăţirea competenţelor de calculator, sau reîmprospătarea cunoştinţelor de gramatică şi / sau numerice, de exemplu, pot fi în beneficiul dumneavoastră. Acum este momentul să învăţaţi ceva util.

Având în vedere că, casa a treia dirijează şi relaţia cu fraţii şi comunitatea locală, acum veţi putea simţi un sentiment de dezamăgire cu privire la de fratele/fraţii, sora/surorile sau să aveţi momente de discomfort cu vecinul care nu este de acord cu dumneavoastră. În ziua de 24 mai, puteţi scrie o scrisoare de dragoste frumos formulată, crea o nouă idee de afaceri plină de farmec sau un proiect care vă inspiră colegii. Este posibil să primiţi - sau să faceţi - o propunere profund romantică la 13 noiembrie, în timp ce, alţii pot avea veşti pe care să-i împartă cu cei dragi, privind tropăitul unor picioruşe mici…

Saturn va fi retrograd de la 2 martie până la 20 iulie 2014, ceea ce sugerează intrarea într-o perioadă de ghinioane, probleme de comunicare. Verificaţi de trei ori textul oricărui contract!

Horoscopul dumneavoastră prin e-mail:

Numele complet (*)

Vă rog tastaţi numele dumneavoastră complet
E-mail (*)

Adresă de e-mail invalidă
Horoscoape (*)

Înscriere invalidă
Semnul dumneavoastră (*)

Înscriere invalidă