Horoscop 2014: Scorpion

scorpion horoscop  lunar 2013 2013Cel puţin până la mijlocul lunii iulie, în casa a noua solară a călătoriilor, veţi avea o combinaţie planetară ciudată formată de Jupiter, un risipitor căruia îi place să călătorească. Deci, veţi dori să plecaţi departe şi să vă distraţi. Cred că, nu numai că aveți nevoie de o pauză, şi meritaţi una, dar sunteţi acum destinat/ă să beneficiaţi de o vacanţă! Este foarte probabil să utilizaţi în modul cel mai plăcut, milele de pe cardul de călător frecvent, cardul de recompense pentru clienţii fideli ai hotelului, programul dumneavoastră de loialitate

( inseraţi aici numele companiei ) care vă oferă reduceri de membru, să nu mai vorbim de ofertele destinate grupurilor sociale de cumpărători, precum şi lista dumneavoastră de contacte pentru a vă asigura că pregătirile de călătorie avansează! Încercuiţi ziua de 18 aprilie, ca fiind Ziua de Aur pentru plecare sau a face rezervarea unei vacanţe, cu iubitul/a dumneavoastră. Este o zi foarte fertilă, când şi femeile din acele cupluri care nu s-au gândit încă la copii, ar putea rămâne însărcinate. Scorpionii celibatari ar putea întâlni sortitul/a. De asemenea zilele de 6 mai şi 18 iunie, vor fi alte zile favorabile pentru a se bucura de o vacanţă.

În ziua de 16 iulie, Jupiter vrea să vă îmbunătăţească profilul public prin a face o călătorie lungă de un an prin casa solară a zecea a carierei. Acesta este momentul cel mai favorabil pentru a vă pregăti CV-ul, a contacta recrutorii, a le da de ştire şefilor că doriţi o promovare, a realiza proiecte care vă vor propulsa în ochi corpului director, a face prezentări la nivel înalt, a lansa propria dumneavoastră companie sau a angaja o companie PR pentru a vă asigura că propria afacere va primi acoperirea necesară. Faceţi prezentări importante pe data de 24 iulie, când farmecul dumneavoastră vă va aduce victoria asupra tuturor, iar la 18 august şi 25 septembrie folosiţi-vă toate tehnicile psihologice şi agenda neagră de contacte pentru lansarea unei afaceri neobişnuite. Cu Jupiter retrograd între 8 decembrie şi 31 decembrie 2014, perspectivele dumneavoastră de afaceri par a fi “ parcate “, când veţi da telefoane, veţi trimite e-mailuri, elabora contracte şi veţi programa întâlniri cu o persoană importantă, dar totul va avansa începând cu luna februarie 2015.

Indiferent de vârsta dumneavoastră actuală, cu Saturn aflându-se în prima casă solară a personalităţii, din 6 octombrie 2012, este posibil să aveţi sentimentul că aţi sărit peste un deceniu sau doi, şi aţi ajuns direct la vârsta mijlocie. Cu Saturn în această poziţie, vă pot apărea prematur firele de păr albe, ridurile, petele de vârstă, kilograme în plus pe talie, vă poate afecta densitatea oaselor, flexibilitatea, mobilitatea, s-ar putea să apară probleme de vedere şi de auz, ( şi unii dintre cei din generaţia Y pot avea deja probleme cu auzul din cauza volumului ridicat până la 11 a iPod-ului ). Dar totodată, el vă oferă (eventual) şi o înțelepciune câştigată din greu şi sentimentul de securitate care vine odată cu sinceritatea faţă de propria persoană. Veţi deveni mai autoritar/ă şi oarecum mai puţin sociabil/ă. Parţial, acest lucru se datorează faptului că veţi simţi că o faţă mai serioasă a dumneavoastră iese la iveală, şi credeţi că ceilalţi nu vă vor aprecia pentru asta. Nu vă faceţi griji, ei vă vor admira pentru profunzimea superioară gândirii. În mod curios, acest tranzit, de asemenea, vă face mult mai uşoară încercarea de a pierde din greutate - nu pierdeţi prea mult însă, deoarece acest lucru duce într-adevăr la un aspect îmbătrânit!

Dacă până acum ați avut "bombăneli " interioare că ceva trebuie să se schimbe, schimbarea va fi acum inevitabilă. S-ar putea să atrageţi acum persoanele oarecum critice, care vă vor arăta defectele în termeni foarte clari. Veţi putea începe, de asemena, să vă simţiţi mai în vârstă, cu greutatea tuturor responsabilităţilor de pe umeri. Dacă nu aţi prea participat la spectacole de comedie până acum, v-aşi sfătui să exageraţi cu ele în această perioadă. Acum vă veţi putea simţi foarte uşor deprimat/ă şi morocănos/oasă şi neiubit/ă, ceea ce este, evident, ridicol! Lăsându-vă garda jos şi permiţând celorlalţi să vadă adevărata dumneavoastră personalitate, momentul în care realizaţi că încă vă plac, va fi unul incredibil de emoţionant. Puteţi avea, de asemenea, o viziune asupra " viitorului adult " în copiii dumneavoastră. Folosiţi ziua de 13 noiembrie pentru a avea o conversaţie profund intimă cu cineva despre persoana dumneavoastră. Observaţiile reale şi obiective ale acestei persoane vă pot ajuta să vedeţi ce trebuie să schimbaţi pentru a deveni cu adevărat fericit/ă.

Saturn intră în mişcare retrogradă între 2 martie şi 20 iulie, creând o perioada de patru luni când s-ar putea să vă simţiţi mai mult decât un pic nesigur/ă, serios/oasă, pragmatic/ă, precaut/ă şi vă va fi frică de respingere. S-ar putea ca atingerea obiectivelor propuse să vă pară o treabă mai grea decât de obicei, şi totodată, s-ar putea să vă regândiţi direcţia vieţii. Încercaţi să număraţi până la 10, atunci când cineva vă critică, chiar şi de un million de ori, dacă este necesar. Capacitatea dumneavoastră de conducere va reveni.

Horoscopul dumneavoastră prin e-mail:

Numele complet (*)

Vă rog tastaţi numele dumneavoastră complet
E-mail (*)

Adresă de e-mail invalidă
Horoscoape (*)

Înscriere invalidă
Semnul dumneavoastră (*)

Înscriere invalidă