Horoscop 2014: Taur

taur horoscop  lunar 2013 2013Persoanele născute în zodia Taurului sunt unele dintre cele mai bune gazde din întregul zodiac, dar veţi fi încântat/ă să aflaţi că, avându-l pe Jupiter în casa solară a treia, până în data de 16 iulie 2014, în prima jumătate al anului, veţi fi extrem de ataşat/ă de laptop, iPad sau iPhone. Poate veţi fi ocupat/ă cu întocmirea unor proiecte, veţi scrie articole, bloguri, povestiri, o carte sau veţi crea o pagină web. Alţi Tauri s-ar putea să se întoarcă la o şcoală serală, se pot înscrie la un nou curs, în timp ce alţii vor fi preocupaţi de educaţia copiilor, îi învaţă să citească, să numere, sau să scrie. Acum vă puteți aştepta la un contact mai intens cu fraţii şi surorile, şi acesta este momentul ideal pentru a vă implica mai mult în viaţa comunităţii locale. Prezentaţi-vă vecinilor! Vă aşteaptă zile minunate în care exprimarea dumneavoastră sofisticată, cuvintele scrise, alese cu grijă, vă ajută să vă atingeţi scopurile, chiar să le vindeţi gheaţă eschimoşilor, să câştigaţi inima bărbatului sau femeii visurilor, printr-o conversaţie covârşitoare, să obţineţi o victorie enormă pe plan juridic, sau să rezervaţi cea mai uimitoare vacanţă din viaţa dumneavoastră, datorită unui angajat de nădejde al unui hotel sau al unei companii aeriene.

Pe 16 iulie, Jupiter intră în Leu, în casa solară a patra, a familiei. Aceasta este perioada cea mai favorabilă pentru a căuta o casă mai mare sau un apartament, pentru a renova, extinde, a investi într-o proprietate comercială, pentru a face publicitate locatarilor, să salutaţi revenirea unui membru de familie în echipă, sau să rămâneţi însărcinată şi să vă extindeţi familia. Este ceva predestinat în jurul datei de 4 august, când aţi putea simți, că un membru de familie sau o situaţie de familie a intervenit între dumneavoastră şi carieră, dar veţi iubi ziua de 5 septembrie pentru bucuria incredibilă şi drăgălăşenia, armonia de acasă. O casă pe care o veţi cumpăra - sau în care vă mutaţi, în prezent - ar putea da startul uneia dintre cele mai fericite perioade din viaţa dumneavoastră. Veţi petrece moment irestibile decorând! Şi veți putea obţine un impuls surpriză cu privire la situaţia financiară a familiei sau aţi putea cumpăra pe neaşteptate, o proprietate. Când Jupiter va deveni retrograd din 8 decembrie până la 31 decembrie 2014, s-ar putea să ajungeţi la un moment de încetinire sau chiar oprire în planurile legate de aranjamentele locative. Este posibil să nu vă puteţi muta, renova sau extinde până în februarie 2015.

Începând cu data de 6 octombrie 2012, Saturn a intrat în casa solară a şaptea solară a relaţiilor, şi va părăsi această casă abia la 24 decembrie 2014. De-a lungul acestuei perioade de timp, aţi dobândit multă experienţă în anumite relaţii apropiate, cum ar fi rigiditate, jigniri, pesimism, precauţie, pragmatism, cinism şi viziune alb-negru din partea celorlalţi. Dar uitaţi-vă în oglindă. Uneori, şi dumneavoastră aţi avut un comportament asemănător. Unele relaţii - sau în special una – v-au cauzat multă durere. Taurii, în mod natural, gravitează în jurul unei relaţii exclusive, pe termen lung, deci, în general, presiunea lui Saturn pentru a vă lua angajamentul nu vă pare a fi un blestem, cum ar fi, să spunem, pentru Gemenii cu spirit liber, sau Săgetătorii iresponsabili! Dar unii Tauri, se pot lăsa duşi de val, într-o relaţie care nu evoluează nicăieri. Este confortabil, dar unul dintre dumneavostră, sau chiar amândoi, nu puteți imagina să vă căsătoriţi. Saturn va pune capăt acestui carusel fără sfârşit: vă va obliga să alegeţi: “te căsătoreşti cu mine sau cu altul/a!” Iar cei care trăiesc în relaţii serioase, acum ar putea simţi greutatea responsabilităţii. Poate că într-adevăr totul este doar muncă, şi nicidecum o joacă. În mod ironic, Saturn vă va forța să faceţi nişte programe distractive, astfel încât să nu abandonaţi lucrurile şi persoanele care sunt în avantajul dumneavoastră.

În cele din urmă, Saturn vă va recompensa, chiar dacă sunteţi cu cineva nou, sau dacă aţi învăţat cum să vă gestionaţi o relaţie existentă, în 2014, v-aţi putea muta împreună, veţi putea face sau primi o cerere de căsătorie, sau veţi putea pune capăt relaţiei, dacă lipseşte factorul de angajament. Saturn vrea să faceţi un efort! Casa a şaptea dirijează, de asemenea, parteneriatele de afaceri, relaţia cu colegii şi cu duşmanii. Cele mai obraznice remarci pe care oamenii vă fac în mod deschis, sunt cele pe care trebuie să le luaţi la bord: din păcate, critica lor va conţine mai mult decât un grăunte de adevăr!

Doar pentru a verifica dacă sunteţi serios/oasă, Saturn va intra în mişcare retrogradă începând cu data de 2 martie până în 20 iulie 2014, ajutându-vă să vă reevaluaţi relaţia şi pentru a confirma compatibilitatea dumneavoastră pe termen lung.

Saturn formează un trigon frumos cu Jupiter, pe 24 mai, oferindu-vă speranţă şi un angajament reciproc faţă de relaţia dumneavoastră. Dacă sunteţi celibatar/ă, s-ar putea să vă întâlniţi cu o persoană importantă prin intermediul unui prieten. Taurii celibatari ar putea întâlni un partener minunat, pe termen lung, prin intermediul prietenilor la 24 mai, în timp ce, Taurii care trăiesc într-o relaţie, se vor bucura cu desăvârşire de o seară în compania prietenilor, savurând fiecare moment petrecut împreună. S-ar putea să vă faceţi planuri, să rezervaţi sau să plecaţi într-o călătorie sexy în jurul datei de 26 decembrie – unii dintre dumneavoastră s-ar putea întoarce cu un bronz frumos, cu un prieten/ă, şi/sau o cerere de căsătorie. Alţii pot decide să-şi oficializeze relaţia. Da, Virginia, Moş Crăciun chiar există!

Horoscopul dumneavoastră prin e-mail:

Numele complet (*)

Vă rog tastaţi numele dumneavoastră complet
E-mail (*)

Adresă de e-mail invalidă
Horoscoape (*)

Înscriere invalidă
Semnul dumneavoastră (*)

Înscriere invalidă