Zodia Capricorn

Planeta hotărîtoare pentru semnul Capricorn este Saturn.Venus influenţează cariera acestui semn.Elementul acestui semn este Pămînt. Puternica calitate pentru persoanele născute sub semnul Capricornului este simţul lor pentru datorie , pentru muncă şi excelentele abilităţi de organizare.Cum influenţează planetele viaţa Capricornilor? Citeşte horoscopul de ieri.Dacă te interesează ce anume îi aşteaptă în următoarele zile, continuă citirea:

Capricorn horoscopul pentru azi Capricorn horoscopul săptămîna aceasta

Capricorn horoscopul luna aceasta

Persoanele născute în semnul Capricorn se înţeleg bine cu Taurii şi Fecioarele.Au o problemă de a se înţelege cu Berbecii, Racii şi Balanţele.Dar partenerul ideal în viaţă pentru un Capricorn este o persoană din Rac .Persoanelor născute sub acest semn le place să comande, să decidă.De multe ori pare pesimist, dar numai pentru că nu poate vedea partea bună a lucrurilor.

Sîmbăta este ziua norocoasă pentru persoanele din Capricorn.Culorile care le încîntă vederea sunt negrul şi albastrul închis .Magnolia şi pinul sunt aromele lor preferate.Pentru Capricorni este important să fie înconjurat de lucruri şi persoane care pot păstra eternitatea.Aceasta este filozofia Capricornului în toate: viaţă, dragoste, muncă...Capricornii sunt născuţi şefi, pot conduce oamenii spre succes. Ce alte lucruri tipice pentru acest semn?Citeşte mai jos:

Caracteristicile CapricornuluiCapricorni celebri