Zodia Fecioară

Elementul semnului Fecioară este pămîntul iar planeta hotărîtoare este Mercur. Viaţa amoroasă a Fecioarei este influenţată de planeta Neptun, iar cariera de Mercur. Dacă eşti interesat cum aceste planete influenţează fiecare zi din viaţa persoanelor din Fecioară, citeşte următoarele predicţii:

Fecioară horoscopul pentru azi Fecioară horoscopul săptămîna aceasta

Fecioară horoscopul luna aceasta

Semnul Fecioarei simbolizează inocenţa şi puritatea.Însă nu naivitatea.Persoanele născute sub acest semn sunt caracterizaţi pentru încercările lor de a face lumea ideală.Se înţeleg bine cu Taurii şi Capricornii. Cel mai ideal partener pentru dragoste este Peştii.În mod contrar Fecioara nu se înţelege cu Gemenii, Săgetătorii.

Fecioara are abilitatea nativă de a înţelege,sănătatea ei fiind mai mult decît o materie psihologică.De aceea ei sunt doctori buni, asistente sau vindecători.Verdele absint este culoarea care le dă energie. Celelalte culori au efecte pozitive asupra lor, portocaliul, oranjul , galbenul. Dintre plante este salcîmul fals.Ziua norocoasă este Miercuri. Mai multe despre Fecioară poţi găsi în următoarea secţiune:

Caracteristicile FecioareiFecioare celebre