Zodia Pești

Caracterul persoanelor născute sub acest semn este influenţat de elementul Apă.Planeta hotărîtoare este Neptun. Mercur influenţează emoţiile şi dragostea.Finaţele Peştilor sunt influenţate de planeta Marte.Mai multe despre predicţiile astrologice pentru Peşti poţi citi în următoarele predicţii:

Peşti horoscopul pentru azi Peşti horoscopul săptămîna aceasta

Peşti horoscopul luna aceasta

Partenerul ideal pentru căsătorie este o persoană din Fecioară.Peştii se simt cel mai bine cu persoanele din Rac.Nu se înţeleg cu persoanele din Săgetător , Fecioară şi Gemeni. Intuiţia şi emoţiile sunt cel mai bine evidenţiate la Peşti.Ei sunt oameni sensibili, de asemenea caracterizaţi printr-o mare lepădare de sine.

Peştilor le place culoarea verde-albăstruie. Diamantul este piatra cea mai potrivită pentru Peşti. Peştilor le place aroma lotusului.Ziua lor norocoasă este Joi. Persoanele născute sub semnul Peştilor caută să facă conexiuni cu lucruri necunoscute. Această calitate îi face să aibă o nelimitată toleranţă ceea ce le cauzează de multe ori mult rău.Mai multe despre Peşti poţi citi în următoarele articole:

Caracteristicile PeştilorPeşti celebri