Zodia Rac

Racul este unul din semnele de apă.Apa este elementul său caracteristic. Planeta hotărîtoare este Luna, iar planeta iubirii este Saturn.Pentru persoanele acestui semn orice mişcare aduce emoţii.Persoanele din Rac îşi ascultă inima.Ce spune astrologul că se pregăteşte pentru Rac mîine, săptămîna viitoare?Citeşte următoarele predicţii:

Rac horoscopul pentru azi Rac horoscopul săptămîna aceasta

Rac horoscopul luna aceasta

Persoanele din Rac iau decizii cu inima, nu cu capul.Este singura abordare pentru ei.Ei nu cred în logică. Oamenilor din Rac le este greu să se deschida faţă de alţii şi le este greu să-şi facă prieteni. Dacă un Rac lasă o persoană să se apropie de el , acesta îi va deveni prieten pentru toată viaţa.

Semne precum Scorpionul şi Peştii le sunt suflete pereche.În mod contrar, Berbecul, Balanţa şi Capricornul reprezintă mai puţin magnetism pentru persoanele din Rac.Pe de altă parte, Capricornul este cel mai apropiat semn pentru căsătoria cu un Rac.Culorile preferate de Rac sunt albastrul , argintiul şi albastrul-marin.Citeşte mai multe despre Rac în secţiunea de mai jos:

Caracteristicile RaculuiRaci celebrii