Zodia Săgetător

Elementul semnului Săgetător este Focul, precum şi cel al Leului. Din această cauză sunt atrase aceste semne unul faţă de altul şi se înţeleg bine.Planeta hotărîtoare pentru Săgetător este Jupiter. Planeta Mercur influenţează relaţiile amoroase ale acestora.Săgetătorii pot avea cele mai distractive momente cu cei din zodia Berbec.Cum influenţează planetele pe cei din Săgetător săptămîna aceasta sau luna viitoare? Citeşte aici:

Săgetător horoscopul pentru azi Săgetător horoscopul săptămîna aceasta

Săgetător horoscopul luna aceasta

Persoanele din Săgetător sunt foarte generoase.Acestora le place să împartă bani la fel ca şi pentru ei.Finanţele lor sunt influneţate de planeta Saturn. Săgetătorii se înţeleg bine cu Berbecii şi Leii.Sunt în opoziţie cu Gemenii, Fecioarele şi Peşti. Dar Gemenii vor fi cei mai buni parteneri de căsnicie pentru Săgetători.

Semnul Săgetătorilor este caracterizat prin flexibilitate, neseriozitate şi francheţe.Poţi recunoaşte un Săgetător după aceste calităţi.Joi este ziua lor norocoasă.Acestora le place culoarea albastră. Au nevoie încă din naştere de dezvoltare mintală.Dacă vrei sa cunoşti mai multe despre acest semn citeşte următoarele:

Caracteristicile SăgetătoruluiSăgetători celebri