Zodia Scorpion

Apa este elementul pentru semnul Scorpion.Acest semn are două planete hotărîtoare: Pluto şi Marte.Venus influenţează Scorpionul în emoţii. Ziua cea mai bună pentru acest semn ar trebui să fie Marţi. Care alte zile sunt norocoase pentru cei din semnul Scorpion? Citeşte aici:

Scorpion horoscopul pentru azi Scorpion horoscopul săptămîna aceasta

Scorpion horoscopul luna aceasta

Scorpionul se înţelege cel mai bine cu cei din Rac şi Peşti. Semne precum Taur, Leu şi Vărsător nu sunt optime pentru cei din Scorpion.Persoanele din Taur sunt cei mai ideali parteneri de căsătorie pentru Scorpion.În mod contrar cu Taurii, Scorpionilor le plac schimbările.Cu cît acestea sunt mai radicale, cu atît mai bine.Scorpionilor nu le place gelozia.

Culorile favorite pentru Scorpioni sunt roşu şi purpuriu.Piatra caracteristică este topazul. Aroma favorită este cea a cireşelor, a nucii de cocos şi a pepenelui galben.Persoanele din acest semn au o bună memorie, inteligenţă şi profunzime în gîndire. Aceştia sunt prieteni loiali şi parteneri loiali.Vrei să ştii mai mult despre semnul Scorpion? Atunci citeşte următoarele:

Caracteristicile ScorpionuluiScorpionii celebri