Zodia Vărsător

Uran este planeta dominantă pentru Vărsător.Această planetă influenţează acţiunile acestui semn în fiecare zi din viaţă.Elementul său este Aerul.Efectele lui Saturn asupra stării de spirit a Vărsătorului este condiţia lor fizică bună.Acurateţea constelaţiei astrelor şi influenţa Universului asupra Vărsătorului o poţi citi aici:

Vărsător horoscopul pentru azi Vărsător horoscopul săptămîna aceasta

Vărsător horoscopul luna aceasta

Cei din semnul Vărsăorului se înţeleg bine cu Gemenii şi Balanţele.Nu fac masă bună cu Taurii, Leul şi Scorpionul.Îndemînarea intelectulă este cel mai bine evidenţiată în acest semn, în Vărsător, faţă de toate celelalte semne.Aceste persoane au o gîndire pură şi ştiinţifică.Nu se ocupă cu nimic abstract pentru că acest tip de gîndire nu este practică pentru ei.

Ziua cea mai bună pentru Vărsători este Sîmbăta. Le place aroma azaliei şi a gardeniei. Culorile preferate sunt griul şi albastrul oţel.Opalul şi perla neagră sunt pietrele caracteristice acestui semn.Vărsătorul este probabil cel mai inteligent dintre toate semnele.Prezintă o nesfîrşită sete pentru cunoaştere.Află mai multe despre acest semn din următoarele articole:

Caracteristicile VărsătoruluiVărsători celebri